fbpx

Αρχική / Είπαν για εμάς / Vol.1

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η αρχή έγινε! Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, αλλά κανείς δεν μένει στην αρχική προσπάθεια, εάν έχει σαν στόχο την βελτίωση και το αρτιότερο αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι μπροστά σας και σας ανήκει!»
Χρήστος Λιόγγος
Camelot

«Ήταν μια πολύ προσεγμένη έκθεση, στα πλαίσια ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η επιλογή του χώρου, καθώς και η διαμόρφωση ήταν πολύ ωραία μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, από την υποδοχή έως και την θέση του κάθε περιπτέρου. Ο κόσμος, από το προσωπικό του χώρου έως και τους εκθέτες, ήταν πολύ καλός, καθώς επίσης και η καθαριότητα ήταν εξαιρετική! Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, διαφορετική και υψηλότερων προδιαγραφών από ό,τι είχαμε συνηθίσει να έχουμε έως και σήμερα. Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την εμπειρία και για την ευκαιρία! Ανεβάσατε τον πήχη ψηλά!»
Yvonne Βosnjak Team

«Η έκθεση είναι ελπιδοφόρα με μικρές προσθήκες και βελτιώσεις σε κάποιες λεπτομέρειες».
Άρης και Κασπάρ Καραμπετιάν
Carras prêt-à-porter

«Η πρώτη έκθεση ήταν επιτυχής. Είναι η 1η έκθεση αμιγώς γυναικείου ενδύματος που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια, το Ζάππειο Μέγαρο. Η ομοιογένεια των περιπτέρων επιτρέπει στον επισκέπτη να επικεντρωθεί στο αντικείμενο, το ένδυμα, χωρίς περιττές παρεμβάσεις εντυπωσιασμού, και ξεκούραστα να δει την έκθεση σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Επιπλέον η θέση του Ζαππείου Μεγάρου στο κέντρο της Αθήνας κάνει πολύ εύκολη την πρόσβαση των επισκεπτών».
Εταιρεία Fgl by Figalos

«Νέα αρχή, νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα! Η έκθεση που αξίζει να ζήσεις!»
Λουκής Παμπαλλής
Panel Lafei Nier

«Μία έκθεση υψηλής αισθητικής σε ένα χώρο σπουδαίας ιστορικής κληρονομιάς!»
Κώστας Ροδόπουλος
Rodonna

«Μία πολύ ωραία επαγγελματική έκθεση, μόνο με ρούχο (πολύ σημαντικό), που έχει μέλλον!»
Ελένη Καλάκου
Spiga Collection

«Μια σύγχρονη έκθεση σε μοναδικό και ιστορικό χώρο με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής μόδας».
P.R. Clothes

«Πολύ καλή οργάνωση κι ο χώρος ήταν υπέροχος».
ΑΦΕΣ Χρυσοχόου
Dolce Domenica

«Υπέροχη διοργάνωση σε ένα υπέροχο περιβάλλον!»
Σπύρος Θεοδωρίδης
Zic Zac

«Ο εμβληματικός χώρος του Ζαππείου, σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση της έκθεσης από την ELEVEN, ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε συναντήσει τα τελευταία χρόνια, δίνοντας άλλη διάσταση στην έκθεση, οδηγώντας μας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, από αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζαμε!!!»
Δώρα Βαπορίδου
Billy Sabbado

«Μια πρωτοποριακή διοργάνωση που έφερε κοντά δημιουργούς και επαγγελματίες της μόδας σε έναν ξεχωριστό χώρο. Μια έκθεση που αναμφισβήτητα αξίζει να επισκεφτείς».
Κώστας Τσουγκράνης
Haris Cotton

«Μία καλή προσπάθεια σε έναν πολύ επιβλητικό χώρο».
Κατερίνα Μανωλοπούλου
Manolo Fashion

«Ένα εντυπωσιακά καλαίσθητο και ιστορικό κτίριο, αντάξιο του επαναπροσδιορισμού της ανάδειξης και της συνέχισης της ελληνικής μόδας».
Λάζαρος Σαββίδης
by Lazaros

«Εξαιρετικοί και οι διοργανωτές και ο χώρος. Μία φρέσκια πρόταση για το ελληνικό ένδυμα, αντάξια του εξωτερικού!»
Νένα Καλαϊτζή-Σταμούλη
Amma – One’s Garment

«Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια. Είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας».
Γιάννης Καστριώτης
Your Paradise

«Ο χώρος της έκθεσης ήταν όμορφος, ο τρόπος στησίματος κι η οργάνωση πολύ καλά».
Λία Μπαζιάνα
Bazianas

«Είναι σχεδόν αδύνατο να σε αφήσει αδιάφορο η έκθεση στο Ζάππειο χωρίς ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Με επαγγελματικό σχεδιασμό, οργάνωση καθώς και δημιουργική σύλληψη, μετέτρεψαν μια εταιρική δραστηριότητα σε εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Eleven11».
Νίκος Χαΐνης
Eleria Cortes

«Μια minimal έκθεση σε έναν εξαιρετικό χώρο στην καρδιά της πόλης, με σαφή προσανατολισμό την παρουσίαση των δημιουργιών μας, χωρίς πολλά πολλά και υπερβολές. Μπράβο, εξαιρετική προσπάθεια!»
Στέλλα Δερλού
Stella Derlou

«Μία έκθεση για το ελληνικό γυναικείο ρούχο, που έλειπε από την ελληνική αγορά. Προσαρμοσμένη σε διεθνή πρότυπα και με πολύ μεγάλες προοπτικές, ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει στην αναζωογόνηση του κλάδου μας».
Κωνσταντίνα Χάιδου
La Soie Line

«Η Eleven The Fashion Project χαρακτηρίζεται ως μία αναπάντεχη, εκθαμβωτική, άρτια εκτελεσμένη έκθεση στον χώρο του ελληνικού γυναικείου ενδύματος».
Γιαννάκη Βικτωρία
Aliki Victoria Pepperose

«Η εταιρεία Cecilia-Personal θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την υπέροχη διοργάνωση της έκθεσης στο Ζάππειο Μέγαρο. Καλή αρχή στην προσπάθειά σας και ραντεβού πάλι στην επόμενη το νέο έτος».
Cecilia-Personal

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την υλοποίηση αυτής της έκθεσης. Φρέσκια, πρωτοποριακή, που αποπνέει σεβασμό και κύρος, εφάμιλλη του μέρους στο οποίο λαμβάνει χώρα».
Χρήστος και Γιάννης Κυρλαγκίτσης
Nicola Knitwear

«Όταν άνθρωποι με νέες ιδέες, σοβαρότητα κι επαγγελματισμό αποφασίσουν να τις υλοποιήσουν, τότε το αποτέλεσμα σίγουρα μας ανταμείβει όλους. Αρκεί να τους εμπιστευθούμε».
Μαρία-Αγγελική Παπακωστάκη
Reeina Fashion