fbpx

«Η συμμετοχή μας στην έκθεση που διοργάνωσε στο Ζάππειο η εταιρεία Eleven, μας ικανοποίησε τόσο ως προς την οργάνωση όσο και ως προς την ποιότητα των επισκεπτών, η ανταπόκριση των οποίων υπήρξε ενθαρρυντική.»
Cocktail Fashion

«Επισκεφτήκαμε την πρώτη έκθεση που διοργάνωσε στο Ζάππειο η Eleven11 ως επισκέπτες και καταλάβαμε αμέσως ότι θα γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς της Ελληνικής Μόδας. Δηλώσαμε συμμετοχή για την επόμενη έκθεση και λάβαμε μέρος σαν εκθέτες στην έκθεση του Ιανουαρίου. Δεν το μετανιώσαμε ούτε λεπτό! Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, διαφημιστικής προβολής και προσέλευσης του κόσμου.»
Sunrose XXL & More

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές της Eleven the Fashion Project για την διοργάνωση μιας έκθεσης αμιγώς για την ελληνική γυναικεία μόδα, η οποία έλειπε από την Ελληνική Αγορά. Ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει στην αναζωογόνηση του κλάδου μας και θα φέρει πάλι την ελληνική γυναικεία μόδα στην θέση που της αξίζει.»
Γιάννης Ιωαννίδης & Άννα Raxevsky Ιωαννίδου
Raxsta by Anna Raxevsky

«Για δεύτερη φορά η διοργάνωση της έκθεσης γυναικείου ενδύματος στο Ζάππειο Μέγαρο στέφθηκε με επιτυχία!!!! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που φρόντισαν για μια ακόμη φορά να προσφέρουν πρώτα σε μας τους εκθέτες και κατά δεύτερον στους επισκέπτες μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών σ’ έναν ξεχωριστό χώρο αναδεικνύοντας το ελληνικό γυναικείο ένδυμα ξεκούραστα και με αξιοπρέπεια!!!»
Δώρα Βαπορίδου
Billy Sabbado

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική οργάνωση της έκθεσης και τη φιλοξενία στον υπέροχο χώρο. Επίσης, θέλω να σας ενημερώσω ότι άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους μας τους πελάτες η έκθεση και μας ενημέρωσαν ότι σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτούν! Συνεχίστε και την επόμενη σεζόν την επιτυχημένη πορεία σας!»
Γιώργος Ιωσηφίδης
Chrisper

«Μια διοργάνωση σχεδιασμένη με επαγγελματισμό, τεχνικά άρτια, που εκτελέσθηκε με σοβαρότητα και ανέδειξε με έναν τρόπο υψηλής αισθητικής το γυναικείο ένδυμα.»
Κατερίνα Μιχελακάκη
She Is – Lucifair

«Η έκθεση ήταν αρκετά καλή, με ωραίο κλίμα.»
ΑΦΕΣ Χρυσοχόου

Μία πολύ οργανωμένη έκθεση με πρωταγωνιστή τα ρούχα και τους διοργανωτές. Πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε.»
Διονυσία Μπερδεμπέ
Fuego Fashion

«Στον απόηχο μιας ακόμα επιτυχημένης έκθεσης στο Ζάππειο Μέγαρο. Ξεπεράσατε κάθε προσδοκία! Η έκθεση που ήρθε για να μείνει. Συνεχίζουμε δυναμικά!»
Λουκής Παμπαλλής
Panel Fashion – Lafei Nier Jeans  

«Είναι η πρώτη φορά που πήραμε μέρος σε μια τόσο καλοβαλμένη έκθεση που νόμιζα ότι είμαι στο εξωτερικό. Μπράβο στην εταιρεία ELEVEN και προσδοκούμε ότι θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά!»
Πατρίσια Παπαγεωργίου
Maria Glenster

«Εξαιρετική διοργάνωση από εξαίρετους συντελεστές. Η έκθεση από την Εleven αναβιώνει το prestige και αναδεικνύει τη δημιουργικότητα του ελληνικού ενδύματος.»
Gioltzoglou Luxury Fashion

«Το πιο ιστορικό κτίριο της Αθήνας υποδέχεται τον κόσμο της μόδας!!! Ένα περιβάλλον που σέβεται τον πελάτη, να μπορεί να αποφασίσει και να διαλέξει χωρίς να κουραστεί σε ατέλειωτους διαδρόμους!!! Μία έκθεση σχεδιασμένη έως την τελευταία λεπτομέρεια ήρθε στην Αθήνα για να καθιερωθεί σαν την μοναδική έκθεση έτοιμου ενδύματος!!!»
Μαϊλη Ειρήνη
Derhy

«Μία πολύ καλά οργανωμένη έκθεση με αρκετή επισκεψιμότητα και ποιοτικό πελατολόγιο.»
Cecilia Personal

«Στις εποχές που χάσαμε την αισιοδοξία μας, εμείς που πάντα πιστεύαμε ότι η μόδα είναι πολιτισμός, επιστρέψαμε σπίτι…»
Topline

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Eleven για την άριστη διοργάνωση της έκθεσης και την άψογη φιλοξενία.»
Apparel Fashion Clothing

«Μια έκθεση fashion για τη γυναίκα, που μας έφερε κοντά με πολλούς πελάτες από τον ελλαδικό χώρο.»
C9 Cloud 9 by L Team

«Άρτια διοργάνωση, υψηλή αισθητική, όπως αρμόζει βέβαια στο πανέμορφο Ζάππειο. Εύκολη πρόσβαση για εκθέτες και επισκέπτες και, το κυριότερο, μία έκθεση επιτέλους επικεντρωμένη στα ενδύματα. Συγχαρητήρια για το άψογο αποτέλεσμα.»
Βάσια Μουστάκα
MV Fashion Lab
Moda Vasso

«Η έκθεση Eleven The Fashion Project αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για παλιούς και νέους επαγγελματίες που αγαπούν την δουλειά τους. Στον χώρο του Ζαππείου συνδυάστηκε η ομορφιά της αρχιτεκτονικής του κτιρίου με την σύγχρονη μόδα των πολλών χρωμάτων και σχεδίων. Τόσο η διοργάνωση όσο και οι επαγγελματίες που συμμετείχαν ανήγαγαν την ποιότητα της έκθεσης προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας. Τέτοιου βεληνεκούς εκθέσεις προωθούν την κίνηση της αγοράς και μας κάνουν να θέλουμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι.»
Ελένη Καλάκου
Spiga Collection

«Ωραίος χώρος και πολύ καλή οργάνωση.»
Mary Lides

«Μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών. Με καλή οργάνωση, καθαριότητα και υψηλή αισθητική.»
BAZIANA

«Ένας εμβληματικός χώρος, το Ζάππειο.
Μια άρτια οργανωμένη έκθεση, Eleven the Fashion Project.
Το αποτέλεσμα μοναδικό, επαγγελματικός σχεδιασμός, εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Eleven11.»
ELERIA CORTES

«Η εξαιρετική οργάνωση της έκθεσης στο νεοκλασικό χώρο του Ζαππείου, σε συνδυασμό με την παρουσίαση αποκλειστικά γυναικείου ρούχου, καθιστά την “Eleven the fashion project” μία εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών.»
IOLANTHE BOO

«Ήταν τιμή μας να συμμετάσχουμε σε μία έκθεση τέτοιου επιπέδου. Άψογη διοργάνωση σ’ ένα εξαιρετικό μέρος.
Το επίπεδο των εκθετών, όπως και των επισκεπτών, ήταν πέρα των προσδοκιών μας.»
Ευχαριστούμε eleven! See you in June!
JOIN US / NOIR ME / LILLY&ROSE (N2110)

«Σαν πρώτη μας συμμετοχή στην έκθεση ELEVEN THE FASHION PROJECT οι εντυπώσεις μας είναι πολύ θετικές, γιατί είναι μια έκθεση στοχευμένη, μόνο με γυναικεία ενδύματα, με μεγάλη επισκεψιμότητα σε έναν ιερό χώρο και με επαγγελματισμό από την διοργανώτρια αρχή, έτσι ώστε να αναδεικνύεται το ελληνικό ένδυμα.»
GOMORE TRADING LIMITED

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η αρχή έγινε! Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, αλλά κανείς δεν μένει στην αρχική προσπάθεια, εάν έχει σαν στόχο την βελτίωση και το αρτιότερο αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι μπροστά σας και σας ανήκει!»
Χρήστος Λιόγγος
Camelot

«Ήταν μια πολύ προσεγμένη έκθεση, στα πλαίσια ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η επιλογή του χώρου, καθώς και η διαμόρφωση ήταν πολύ ωραία μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, από την υποδοχή έως και την θέση του κάθε περιπτέρου. Ο κόσμος, από το προσωπικό του χώρου έως και τους εκθέτες, ήταν πολύ καλός, καθώς επίσης και η καθαριότητα ήταν εξαιρετική! Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, διαφορετική και υψηλότερων προδιαγραφών από ό,τι είχαμε συνηθίσει να έχουμε έως και σήμερα. Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την εμπειρία και για την ευκαιρία! Ανεβάσατε τον πήχη ψηλά!»
Yvonne Βosnjak Team

«Η έκθεση είναι ελπιδοφόρα με μικρές προσθήκες και βελτιώσεις σε κάποιες λεπτομέρειες».
Άρης και Κασπάρ Καραμπετιάν
Carras prêt-à-porter

«Η πρώτη έκθεση ήταν επιτυχής. Είναι η 1η έκθεση αμιγώς γυναικείου ενδύματος που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια, το Ζάππειο Μέγαρο. Η ομοιογένεια των περιπτέρων επιτρέπει στον επισκέπτη να επικεντρωθεί στο αντικείμενο, το ένδυμα, χωρίς περιττές παρεμβάσεις εντυπωσιασμού, και ξεκούραστα να δει την έκθεση σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Επιπλέον η θέση του Ζαππείου Μεγάρου στο κέντρο της Αθήνας κάνει πολύ εύκολη την πρόσβαση των επισκεπτών».
Εταιρεία Fgl by Figalos

«Μία έκθεση υψηλής αισθητικής σε ένα χώρο σπουδαίας ιστορικής κληρονομιάς!»
Κώστας Ροδόπουλος
Rodonna

«Μια σύγχρονη έκθεση σε μοναδικό και ιστορικό χώρο με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής μόδας».
P.R. Clothes

«Πολύ καλή οργάνωση κι ο χώρος ήταν υπέροχος».
ΑΦΕΣ Χρυσοχόου
Dolce Domenica

«Υπέροχη διοργάνωση σε ένα υπέροχο περιβάλλον!»
Σπύρος Θεοδωρίδης
Zic Zac

«Ο εμβληματικός χώρος του Ζαππείου, σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση της έκθεσης από την ELEVEN, ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε συναντήσει τα τελευταία χρόνια, δίνοντας άλλη διάσταση στην έκθεση, οδηγώντας μας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, από αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζαμε!!!»
Δώρα Βαπορίδου
Billy Sabbado

«Μια πρωτοποριακή διοργάνωση που έφερε κοντά δημιουργούς και επαγγελματίες της μόδας σε έναν ξεχωριστό χώρο. Μια έκθεση που αναμφισβήτητα αξίζει να επισκεφτείς».
Κώστας Τσουγκράνης
Haris Cotton

«Μία καλή προσπάθεια σε έναν πολύ επιβλητικό χώρο».
Κατερίνα Μανωλοπούλου
Manolo Fashion

«Ένα εντυπωσιακά καλαίσθητο και ιστορικό κτίριο, αντάξιο του επαναπροσδιορισμού της ανάδειξης και της συνέχισης της ελληνικής μόδας».
Λάζαρος Σαββίδης
by Lazaros

«Εξαιρετικοί και οι διοργανωτές και ο χώρος. Μία φρέσκια πρόταση για το ελληνικό ένδυμα, αντάξια του εξωτερικού!»
Νένα Καλαϊτζή-Σταμούλη
Amma – One’s Garment

«Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια. Είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας».
Γιάννης Καστριώτης
Your Paradise

«Είναι σχεδόν αδύνατο να σε αφήσει αδιάφορο η έκθεση στο Ζάππειο χωρίς ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Με επαγγελματικό σχεδιασμό, οργάνωση καθώς και δημιουργική σύλληψη, μετέτρεψαν μια εταιρική δραστηριότητα σε εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Eleven11».
Νίκος Χαΐνης
Eleria Cortes

«Μια minimal έκθεση σε έναν εξαιρετικό χώρο στην καρδιά της πόλης, με σαφή προσανατολισμό την παρουσίαση των δημιουργιών μας, χωρίς πολλά πολλά και υπερβολές. Μπράβο, εξαιρετική προσπάθεια!»
Στέλλα Δερλού
Stella Derlou

«Μία έκθεση για το ελληνικό γυναικείο ρούχο, που έλειπε από την ελληνική αγορά. Προσαρμοσμένη σε διεθνή πρότυπα και με πολύ μεγάλες προοπτικές, ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει στην αναζωογόνηση του κλάδου μας».
Κωνσταντίνα Χάιδου
La Soie Line

«Η Eleven The Fashion Project χαρακτηρίζεται ως μία αναπάντεχη, εκθαμβωτική, άρτια εκτελεσμένη έκθεση στον χώρο του ελληνικού γυναικείου ενδύματος».
Γιαννάκη Βικτωρία
Aliki Victoria Pepperose

«Η εταιρεία Cecilia-Personal θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την υπέροχη διοργάνωση της έκθεσης στο Ζάππειο Μέγαρο. Καλή αρχή στην προσπάθειά σας και ραντεβού πάλι στην επόμενη το νέο έτος».
Cecilia-Personal

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την υλοποίηση αυτής της έκθεσης. Φρέσκια, πρωτοποριακή, που αποπνέει σεβασμό και κύρος, εφάμιλλη του μέρους στο οποίο λαμβάνει χώρα».
Χρήστος και Γιάννης Κυρλαγκίτσης
Nicola Knitwear

«Όταν άνθρωποι με νέες ιδέες, σοβαρότητα κι επαγγελματισμό αποφασίσουν να τις υλοποιήσουν, τότε το αποτέλεσμα σίγουρα μας ανταμείβει όλους. Αρκεί να τους εμπιστευθούμε».
Μαρία-Αγγελική Παπακωστάκη
Reeina Fashion