fbpx

«Η συμμετοχή μας στην έκθεση που διοργάνωσε στο Ζάππειο η εταιρεία Eleven, μας ικανοποίησε τόσο ως προς την οργάνωση όσο και ως προς την ποιότητα των επισκεπτών, η ανταπόκριση των οποίων υπήρξε ενθαρρυντική.»
Cocktail Fashion

«Επισκεφτήκαμε την πρώτη έκθεση που διοργάνωσε στο Ζάππειο η Eleven11 ως επισκέπτες και καταλάβαμε αμέσως ότι θα γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς της Ελληνικής Μόδας. Δηλώσαμε συμμετοχή για την επόμενη έκθεση και λάβαμε μέρος σαν εκθέτες στην έκθεση του Ιανουαρίου. Δεν το μετανιώσαμε ούτε λεπτό! Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, διαφημιστικής προβολής και προσέλευσης του κόσμου.»
Sunrose XXL & More

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές της Eleven the Fashion Project για την διοργάνωση μιας έκθεσης αμιγώς για την ελληνική γυναικεία μόδα, η οποία έλειπε από την Ελληνική Αγορά. Ελπίζουμε ότι θα συνεισφέρει στην αναζωογόνηση του κλάδου μας και θα φέρει πάλι την ελληνική γυναικεία μόδα στην θέση που της αξίζει.»
Γιάννης Ιωαννίδης & Άννα Raxevsky Ιωαννίδου
Raxsta by Anna Raxevsky

«Για δεύτερη φορά η διοργάνωση της έκθεσης γυναικείου ενδύματος στο Ζάππειο Μέγαρο στέφθηκε με επιτυχία!!!! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που φρόντισαν για μια ακόμη φορά να προσφέρουν πρώτα σε μας τους εκθέτες και κατά δεύτερον στους επισκέπτες μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών σ’ έναν ξεχωριστό χώρο αναδεικνύοντας το ελληνικό γυναικείο ένδυμα ξεκούραστα και με αξιοπρέπεια!!!»
Δώρα Βαπορίδου
Billy Sabbado

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική οργάνωση της έκθεσης και τη φιλοξενία στον υπέροχο χώρο. Επίσης, θέλω να σας ενημερώσω ότι άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους μας τους πελάτες η έκθεση και μας ενημέρωσαν ότι σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτούν! Συνεχίστε και την επόμενη σεζόν την επιτυχημένη πορεία σας!»
Γιώργος Ιωσηφίδης
Chrisper

«Μια διοργάνωση σχεδιασμένη με επαγγελματισμό, τεχνικά άρτια, που εκτελέσθηκε με σοβαρότητα και ανέδειξε με έναν τρόπο υψηλής αισθητικής το γυναικείο ένδυμα.»
Κατερίνα Μιχελακάκη
She Is – Lucifair

«Η έκθεση ήταν αρκετά καλή, με ωραίο κλίμα.»
ΑΦΕΣ Χρυσοχόου

Μία πολύ οργανωμένη έκθεση με πρωταγωνιστή τα ρούχα και τους διοργανωτές. Πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε.»
Διονυσία Μπερδεμπέ
Fuego Fashion

«Στον απόηχο μιας ακόμα επιτυχημένης έκθεσης στο Ζάππειο Μέγαρο. Ξεπεράσατε κάθε προσδοκία! Η έκθεση που ήρθε για να μείνει. Συνεχίζουμε δυναμικά!»
Λουκής Παμπαλλής
Panel Fashion – Lafeinier Jeans

«Είναι η πρώτη φορά που πήραμε μέρος σε μια τόσο καλοβαλμένη έκθεση που νόμιζα ότι είμαι στο εξωτερικό. Μπράβο στην εταιρεία ELEVEN και προσδοκούμε ότι θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά!»
Πατρίσια Παπαγεωργίου
Maria Glenster

«Εξαιρετική διοργάνωση από εξαίρετους συντελεστές. Η έκθεση από την Εleven αναβιώνει το prestige και αναδεικνύει τη δημιουργικότητα του ελληνικού ενδύματος.»
Gioltzoglou Luxury Fashion

«Το πιο ιστορικό κτίριο της Αθήνας υποδέχεται τον κόσμο της μόδας!!! Ένα περιβάλλον που σέβεται τον πελάτη, να μπορεί να αποφασίσει και να διαλέξει χωρίς να κουραστεί σε ατέλειωτους διαδρόμους!!! Μία έκθεση σχεδιασμένη έως την τελευταία λεπτομέρεια ήρθε στην Αθήνα για να καθιερωθεί σαν την μοναδική έκθεση έτοιμου ενδύματος!!!»
Μαϊλη Ειρήνη
Derhy

«Μία πολύ καλά οργανωμένη έκθεση με αρκετή επισκεψιμότητα και ποιοτικό πελατολόγιο.»
Cecilia Personal

«Στις εποχές που χάσαμε την αισιοδοξία μας, εμείς που πάντα πιστεύαμε ότι η μόδα είναι πολιτισμός, επιστρέψαμε σπίτι…»
Topline

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Eleven για την άριστη διοργάνωση της έκθεσης και την άψογη φιλοξενία.»
Apparel Fashion Clothing

«Μια έκθεση fashion για τη γυναίκα, που μας έφερε κοντά με πολλούς πελάτες από τον ελλαδικό χώρο.»
C9 Cloud 9 by L Team

«Άρτια διοργάνωση, υψηλή αισθητική, όπως αρμόζει βέβαια στο πανέμορφο Ζάππειο. Εύκολη πρόσβαση για εκθέτες και επισκέπτες και, το κυριότερο, μία έκθεση επιτέλους επικεντρωμένη στα ενδύματα. Συγχαρητήρια για το άψογο αποτέλεσμα.»
Βάσια Μουστάκα
MV Fashion Lab
Moda Vasso

«Η έκθεση Eleven The Fashion Project αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για παλιούς και νέους επαγγελματίες που αγαπούν την δουλειά τους. Στον χώρο του Ζαππείου συνδυάστηκε η ομορφιά της αρχιτεκτονικής του κτιρίου με την σύγχρονη μόδα των πολλών χρωμάτων και σχεδίων. Τόσο η διοργάνωση όσο και οι επαγγελματίες που συμμετείχαν ανήγαγαν την ποιότητα της έκθεσης προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας. Τέτοιου βεληνεκούς εκθέσεις προωθούν την κίνηση της αγοράς και μας κάνουν να θέλουμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι.»
Ελένη Καλάκου
Spiga Collection

«Ωραίος χώρος και πολύ καλή οργάνωση.»
Mary Lides

«Η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση είναι το νόημα πίσω από ό,τι κάνουμε. Κάτι το οποίο οι διοργανωτές της Eleven the Fashion Project φαίνεται να γνωρίζουν πολύ καλά!»
Σμυρναίος Νάσος
La Soie Line

«Μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών. Με καλή οργάνωση ,καθαριότητα και υψηλή αισθητική.»
BAZIANA

«Ένας εμβληματικός χώρος, το Ζάππειο.
Μια άρτια οργανωμένη έκθεση, Eleven the Fashion Project.
Το αποτέλεσμα μοναδικό, επαγγελματικός σχεδιασμός, εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Eleven11.»
ELERIA CORTES

«Η εξαιρετική οργάνωση της έκθεσης στο νεοκλασικό χώρο του Ζαππείου, σε συνδυασμό με την παρουσίαση αποκλειστικά γυναικείου ρούχου, καθιστά την “Eleven the fashion project” μία εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών.»
IOLANTHE BOO

«Ήταν τιμή μας να συμμετάσχουμε σε μία έκθεση τέτοιου επιπέδου. Άψογη διοργάνωση σ’ ένα εξαιρετικό μέρος.
Το επίπεδο των εκθετών, όπως και των επισκεπτών, ήταν πέρα των προσδοκιών μας.»
Ευχαριστούμε eleven! See you in June!
JOIN US / NOIR ME / LILLY&ROSE (N2110)

«Μία νέα πρόταση στο χώρο των εκθέσεων μόδας.
Άριστη οργάνωση και επαγγελματίες επισκέπτες.»
AMMA – ONE’S GARMENT

«Σαν πρώτη μας συμμετοχή στην έκθεση ELEVEN THE FASHION PROJECT οι εντυπώσεις μας είναι πολύ θετικές, γιατί είναι μια έκθεση στοχευμένη, μόνο με γυναικεία ενδύματα, με μεγάλη επισκεψιμότητα σε έναν ιερό χώρο και με επαγγελματισμό από την διοργανώτρια αρχή, έτσι ώστε να αναδεικνύεται το ελληνικό ένδυμα.»
GOMORE TRADING LIMITED